Algemene Zaken


Sinds december 2017 ben ik weer actief in het bestuur van DZSV. Mijn voornaamste taak is het actief begeleiden van het fusie-traject. Een mooi en uitdagend traject!

Een intensief traject waarin het gaat over heel veel praktische zaken (het financiële plaatje, het clubgebouw, de clubnaam, etc.) maar waarin we daarnaast veel aandacht proberen te geven aan de emotionele kant. Een traject waarin we te maken hebben met veel verschillende meningen en prioriteiten. Iedereen is anders en iedereen heeft zijn/haar eigen zienswijze op een fusie.

Wat we allemaal delen is dat alle leden van zowel DZSV als SVD een fijne, gezonde vereniging willen. Een vereniging waar de zaken goed geregeld zijn en waar het goed vertoeven is. Waar je je kinderen met een goed gevoel heen brengt en waar je zelf ook plezier hebt.

Aan ons de taak om dit traject zo goed mogelijk uit te werken, om een duidelijk en eerlijk verhaal over te brengen naar de leden. Om te luisteren naar leden en om ook onze zienswijze te laten horen. Alles gericht op een mooie, nieuwe vereniging met een goede, duidelijke en gezonde toekomstvisie.

Persoonlijk draag ik de fusieplannen een warm hart toe. Hopelijk jullie ook! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben, wil je graag eens een gesprek aangaan of moet je iets van het hart? Bel (06-12625672) of mail (ralphnederlof@hotmail.com) met dan of spreek me aan op het sportpark. Ik ga graag het gesprek aan.

Ralph Nederlof

Ralph Nederlof

Bestuurslid
Telefoon: +31 612 625 672
Email: ralphnederlof@hotmail.com
Mike Broekhuizen

Mike Broekhuizen

Bestuurslid
Telefoon: 0315-326643
Email: fam-broekhuizen@planet.nl
Sandy Schreur

Sandy Schreur

Bestuurslid
Telefoon: 06-22906679
Email: s.schreur@outlook.com
Ed Naves

Ed Naves

Bestuurslid
Telefoon: 06-13903811
Email: ed.naves.355@gmail.com
Scroll to top