Marketing & Informatie Uitgelicht

Denk mee over een nieuwe clubnaam!

De stemming voor een eventuele fusie tussen sv Dinxperlo en DZSV zal waarschijnlijk in het najaar van 2018 zijn. Waarom dan nu al een nieuwe naam zult u denken! Wat wellicht veel mensen niet weten is dat voordat de leden kunnen gaan stemmen er een compleet plan moet liggen. Dus als er tijdens een Algemene Leden Vergadering wordt gestemd moeten veel zaken al bekend zijn. Zaken zoals de statuten, het huishoudelijk reglement, de clubkleuren, het clublogo en de nieuwe clubnaam.

Inmiddels wordt de laatste hand gelegd aan de gezamenlijke statuten en het huishoudelijk reglement maar een nieuwe naam ligt natuurlijk best gevoelig. We willen dan ook iedereen betrekken bij de keuze van deze nieuwe naam. We hebben hiervoor een speciaal emailadres aangemaakt, nieuwenaam@fusieclubdinxperlo.nl. Je kunt via dit emailadres de komende 2 weken jouw voorstel voor de clubnaam indienen. Vergeet niet je naam en adresgegevens in de mail te vermelden. Een team van 30 door het bestuur geselecteerde DZSV’ers en SVD’ ers zal punten toekennen aan de ingezonden namen. De namen die het beste scoren worden op de fusiewebsite gepresenteerd waarna een tweede stemronde volgt. Een stemming zoals deze gaat natuurlijk niet zonder een prijs, diegenen die de uiteindelijke naam hebben ingebracht maken kans op een rondvlucht boven Dinxperlo, beschikbaar gesteld door één van de sponsoren.

Er zijn de afgelopen weken veel zogenaamde “ronde tafel gesprekken” gehouden. Diverse groepen zoals o.a. de selectie-elftallen, de onderhoudsgroep en het kantinepersoneel konden zo in een open en eerlijk gesprek hun mening geven. Een kort verslag van deze gesprekken is zeker de moeite waard om eens door te lezen op de gezamenlijke website www.fusieclubdinxperlo.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top