Algemeen Uitgelicht

Nieuwe bestuursleden FC Dinxperlo

DINXPERLO – De huidige besturen van SV Dinxperlo en DZSV hebben vanaf de positieve stemming op de ledenvergadering gezocht naar potentiële bestuursleden voor de nieuwe fusieclub Dinxperlo. De leden van beide besturen hebben voor alle mogelijke functies binnen FC Dinxperlo namen geopperd, waaronder natuurlijk ook voor het nieuwe bestuur. Vanuit deze namenlijst is een inventarisatie gemaakt. De wens was om drie nieuwe bestuursleden te benoemen voor het dagelijks bestuur en twee bestuursleden die voort zouden komen uit de huidige besturen, één van SV Dinxperlo en één van DZSV.

Maandag 4 december heeft de kennismaking plaatsgevonden tussen een afvaardiging van de huidige besturen en het beoogde bestuur. De beoogde bestuursleden hebben allen te kennen gegeven toe te willen treden tot het bestuur van FC Dinxperlo. Het beoogde bestuur zal nog wel door de leden van FC Dinxperlo aangesteld moeten worden via een algemene ledenvergadering.

Henk Rijks

Ik ben Henk Rijks, geboren, getogen en woonachtig in Dinxperlo.

Ben gelukkig getrouwd met Wil, vader van Janneke en Ruth en opa van Sep, Ot, Pelle, Dorus en Loek.

In de afgelopen 42 jaar werkzaam geweest, en gedeeltelijk nog actief, in het onderwijs en als raadslid en wethouder van onze mooie gemeente.

Daarnaast actief sporter, met als startpunt de plaatselijke voetbalclub en als hoofdmoot wielrenner. Beleef aan fietsen en lopen nog steeds veel plezier!

Als bewoner van ons prachtige dorpje heb ik lang uitgekeken naar dit moment, de geboorte van een mooie, gefuseerde en geprivatiseerde voetbalclub.

Mijn boodschap aan veel mensen is altijd geweest dat ik bij de oprichting van zo´n club mezelf zou aanmelden als lid……..

Dat ik dan ook nog de kans krijg m’n beste beentje voor te zetten als beoogd voorzitter van het nieuwe bestuur is natuurlijk helemaal fantastisch, wil dat vol overtuiging gaan doen.

De eerste kennismaking met dat beoogde bestuur is me in ieder geval prima bevallen! Samen willen we de kans om hier iets moois van te maken niet voorbij laten gaan.

Ik wil graag met deze mensen aan de slag om de nieuwe vereniging, met z’n talloze vrijwilligers, actieve en niet-actieve sportliefhebbers, sterk te houden en sterker te maken. Met in gedachten de positieve ondersteuning vanuit onze “Dinxperse” samenleving. Wat mij betreft is de tussenstand 1-0, laten we er samen nog snel een doelpunt bijscoren

Tom Woeltjes

Mijn naam is Tom Woeltjes. Ik ben 43 jaar, geboren en woonachtig in Dinxperlo.

Ik woon samen met Leonie en onze zoon Timo. Ik heb mijn eigen administratiekantoor onder de naam “Woeltjes Administraties & Consultancy” en samen met Leonie ben ik eigenaar van kap- en schoonheidssalon “Studio Bella Colori” te Silvolde. Sinds mijn 6e ben ik lid van SV Dinxperlo, maar helaas is voetballen niet meer mogelijk vanwege een chronische achillespeesblessure. Verder ben ik in het verleden al eens 3 jaar lang penningmeester geweest van sv Dinxperlo en was dan ook erg verheugd toen ik opnieuw voor deze functie gevraagd werd, maar dan voor de nieuwe fusieclub. Aangezien ik persoonlijk een groot voorstander ben van de fusie met daarbij alle dingen, die daarbij komen kijken, lijkt mij de functie van penningmeester een mooie uitdaging. Mijn streven is dan ook om van deze mooie, nieuwe vereniging een stabiele en gezonde club te maken, waar iedereen uit Dinxperlo of de uit de omgeving nog voor lange tijd met heel veel plezier kan voetballen.

Roy van Dijk

Ik ben Roy van Dijk, 47 jaar, inmiddels ruim 20 jaar woonachtig in Dinxperlo, getrouwd en vader van 2 dochters. Mijn dochters voetballen beiden op dit moment bij DZSV. Ik ben werkzaam bij Brinkman & Rensen Netwerknotarissen te Aalten en heb, op het moment dat het fusie traject werd ingezet en commissies werden gevormd, zitting genomen in één van de commissies om mee te denken en mee te praten over de voorgenomen fusie. In het vervolgtraject, en nadat beide clubs voor een fusie hadden gestemd, ben ik door het bestuur benaderd om zitting te nemen, als secretaris, in het nieuwe bestuur van FC Dinxperlo. Hierop heb ik ja gezegd omdat ik denk dat we met het nieuwe bestuur er iets moois van kunnen maken. Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de de nieuwe club en samen met de overige bestuursleden de komende tijd kan zorgen voor een stabiele, gezonde en gezellige club waar iedereen zich prettig en welkom voelt.

Theo Aaldering

Theo Aaldering, geboren 2 april 1950 te Wehl.

Getrouwd met Willy Rutjes en wij hebben samen 3 kinderen en 5 kleinkinderen.

Ik heb gewerkt bij de gemeente Dinxperlo als hoofd Financiën (t/m 1999) en tot mijn pensionering in 2015 bij de gemeente Montferland als planeconoom.

Zelf heb ik gevoetbald bij Concordia Wehl (zon), s.v. Dedemsvaart (zat) en SV Dinxperlo (zon).

Ik hou van fietsen, vakantie (vliegen en met caravan) en voetbal(kijken).

Bijna 40 jaar ben ik actief bij SVD als bestuurslid, voorzitter, kantineadministratie, kascontrolecommissie, scheidsrechter, nu nog voorzitter van de Supportersvereniging en Stichting Algemeen Sportcentrum Dinxperlo (SASD). Sinds kort heb ik mij aangemeld bij de onderhoudsgroep.

Ik wil graag meewerken en meedenken om het voetbal in Dinxperlo op een hoger niveau te brengen, waarbij het van belang is dat eenieder en met name de jeugd plezier beleefd aan hun ‘’hobby’’.

Door deze fusie ontstaat een mooie, grote vereniging, waar met name bij de jeugd geselecteerd kan worden en iedereen op hun eigen niveau kan presteren.

Eline Massop

Mijn naam is Eline Massop, 27 jaar en woonachtig in Dinxperlo. Op dit moment ben ik al ongeveer zeven jaar werkzaam als docent op het Rijnijssel CIOS in Arnhem, hier verzorg ik allerlei lessen in zowel de theorie- als de praktijk. Inmiddels ben ik ook alweer zeven á acht jaar vrijwilliger bij DZSV. De afgelopen jaren heb ik bij DZSV een aantal vrijwilligerstaken vervuld: ik heb een aantal teams getraind waaronder VR2, ik ben voorzitter van de damescommissie geweest, lid van het jeugdbestuur en dit seizoen ben ik o.a. stagecoördinator. 

De afgelopen vier jaar ben ik bestuurslid van het hoofdbestuur en dit doe ik met veel passie, plezier en een glimlach! Passie, ja, voetbal is wel écht mijn passie…! Of dat nou bij DZSV (of een andere club) is, op de bank voor de tv óf bij diverse stadions in Nederland (waaronder natuurlijk de Vijverberg!), voetbal is voor mij de allermooiste sport.

 Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik deel mag gaan uitmaken van het bestuur van onze nieuwe fusie club: FC Dinxperlo. Een mooie, nieuwe en toch ook wel spannende uitdaging maar wél een hele gave uitdaging. FC Dinxperlo, kom maar op…!

13 reacties op “Nieuwe bestuursleden FC Dinxperlo

 1. Rengelink schreef:

  Geweldig goed, dat Dinxper weer een sterke en gezonde Voetbalclub krijgt
  met deze Fusie.
  Ook het Bestuur mag er wezen.

  Ik wacht eigenlijk op de eerste wedstrijd van FC Dinxperlo.
  Wanneer gaat het gebeuren en is het op Zondag en of Zaterdag.
  In welke klasse gaan ze spelen, dat is ook een verrassing.

  Als oud inwoner en van geboorte Dinxperloer, ben ik heel erg benieuwd .!
  Dinxper Gefeliciteerd.

 2. Aretha Martino schreef:

  Hi

  i just visit your website, end i really like the product you’re selling.
  i try to order some items , but your product pages loading very slow
  or not loading at all. i have checked your website on http://ismywebsitetoslow.ml
  and you can see your website is loading to slow to make a order.
  i hope you ar fixing this problem soon so i can make a order.

  Have a nice day

 3. Ezra Titheradge schreef:

  Hi

  As i promised you, i wanna give you 1 month free access to our Fashion members are, here you can find VIP coupons that are not visible to the public eye. http://bit.ly/FashionMember24

  Please don’t share the coupons on the internet

  Yours sincerely

  “Sent from my iPhone”

 4. You’ve been a very good teacher. Oh, and your warm thoughts and love always make me give you a special place in my heart.
  Yeah it probably isn’t the best strategy, in fact, the only way to truly swap your conclusion and opening statement is to write the post first and then simply swap them, otherwise, you will simply just be writing your post.

 5. As far as the dare, last month I wrote an article on my blog about thinking unconventionally and working your plan backwards (which relates to what I’m talking about).
  I think my conclusion would work better up top (just under where I tell people this is a series post) and I think probably my quote from Albert Einstein would work better at the bottom. What do you think? — you can click my name above to view the post.

 6.  I took a look at your post, and here’s how I would have done it (but that’s just me and my style). That quote from Einstein? That’s your first sentence. It’s grabbing. Your last paragraph would come right underneath that – I was all over that paragraph, so as a catcher, it’s great. As a conclusion, it misses its opportunity to shine. 
   Within the post, you use two analogies – I would’ve used only one. Tighten up the writing, make it concise, format for screen reading, close it up nicely with a great ending, and voila!

 7. 바카라 schreef:

  Good points and I agree. Thank you for taking the time to give me a quick critique. It’s funny how just a little tweak here or there can make all the difference in how successful you are at getting comments and/or readers.
  Now, having come to this conversation late in the game, I’m wondering, since you have over 30,000 subscribers, at what subscription number did you notice a good commenting percentage?

 8. amazon tools schreef:

  Thanks for every other excellent post. The place else could anyone
  get that kind of information in such a perfect approach of writing?
  I’ve a presentation subsequent week, and I’m on the
  search for such information.

 9. jungle scout

  Link exchange is nothing else however it is just placing the other person’s blog link
  on your page at suitable place and other person will also do similar in support of you.

 10. Alena schreef:

  jungle scout alternatives

  What a stuff of un-ambiguity and preserveness of precious knowledge about unpredicted
  emotions.

 11. Ludie Hatch schreef:

  Hey

  Thank you for the fast delivery to my office.
  When I saw the product. I immediately saw that something was wrong with it, and when I opened it, the product was unfortunately damaged.
  I made a photo so that you can see what I mean. https://imgurgallery.com/sd5yai8 I am a regular customer, and I regularly order from your shop.
  Hope we can solve this small problem in a good way.

  Yours truly

  “Sent from my AndroidPhone”

 12. Owen schreef:

  alternative jungle scout

  Hi there! I know this is somewhat off topic
  but I was wondering which blog platform are you
  using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had issues with
  hackers and I’m looking at alternatives for another
  platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

 13. nordvpn down schreef:

  jungle scout discount

  I need to to thank you for this wonderful read!! I certainly
  loved every bit of it. I have got you saved as a favorite to check out new things you
  post…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top