Algemeen Uitgelicht

Nieuwe bestuursleden FC Dinxperlo

DINXPERLO – De huidige besturen van SV Dinxperlo en DZSV hebben vanaf de positieve stemming op de ledenvergadering gezocht naar potentiële bestuursleden voor de nieuwe fusieclub Dinxperlo. De leden van beide besturen hebben voor alle mogelijke functies binnen FC Dinxperlo namen geopperd, waaronder natuurlijk ook voor het nieuwe bestuur. Vanuit deze namenlijst is een inventarisatie gemaakt. De wens was om drie nieuwe bestuursleden te benoemen voor het dagelijks bestuur en twee bestuursleden die voort zouden komen uit de huidige besturen, één van SV Dinxperlo en één van DZSV.

Maandag 4 december heeft de kennismaking plaatsgevonden tussen een afvaardiging van de huidige besturen en het beoogde bestuur. De beoogde bestuursleden hebben allen te kennen gegeven toe te willen treden tot het bestuur van FC Dinxperlo. Het beoogde bestuur zal nog wel door de leden van FC Dinxperlo aangesteld moeten worden via een algemene ledenvergadering.

Henk Rijks

Ik ben Henk Rijks, geboren, getogen en woonachtig in Dinxperlo.

Ben gelukkig getrouwd met Wil, vader van Janneke en Ruth en opa van Sep, Ot, Pelle, Dorus en Loek.

In de afgelopen 42 jaar werkzaam geweest, en gedeeltelijk nog actief, in het onderwijs en als raadslid en wethouder van onze mooie gemeente.

Daarnaast actief sporter, met als startpunt de plaatselijke voetbalclub en als hoofdmoot wielrenner. Beleef aan fietsen en lopen nog steeds veel plezier!

Als bewoner van ons prachtige dorpje heb ik lang uitgekeken naar dit moment, de geboorte van een mooie, gefuseerde en geprivatiseerde voetbalclub.

Mijn boodschap aan veel mensen is altijd geweest dat ik bij de oprichting van zo´n club mezelf zou aanmelden als lid……..

Dat ik dan ook nog de kans krijg m’n beste beentje voor te zetten als beoogd voorzitter van het nieuwe bestuur is natuurlijk helemaal fantastisch, wil dat vol overtuiging gaan doen.

De eerste kennismaking met dat beoogde bestuur is me in ieder geval prima bevallen! Samen willen we de kans om hier iets moois van te maken niet voorbij laten gaan.

Ik wil graag met deze mensen aan de slag om de nieuwe vereniging, met z’n talloze vrijwilligers, actieve en niet-actieve sportliefhebbers, sterk te houden en sterker te maken. Met in gedachten de positieve ondersteuning vanuit onze “Dinxperse” samenleving. Wat mij betreft is de tussenstand 1-0, laten we er samen nog snel een doelpunt bijscoren

Tom Woeltjes

Mijn naam is Tom Woeltjes. Ik ben 43 jaar, geboren en woonachtig in Dinxperlo.

Ik woon samen met Leonie en onze zoon Timo. Ik heb mijn eigen administratiekantoor onder de naam “Woeltjes Administraties & Consultancy” en samen met Leonie ben ik eigenaar van kap- en schoonheidssalon “Studio Bella Colori” te Silvolde. Sinds mijn 6e ben ik lid van SV Dinxperlo, maar helaas is voetballen niet meer mogelijk vanwege een chronische achillespeesblessure. Verder ben ik in het verleden al eens 3 jaar lang penningmeester geweest van sv Dinxperlo en was dan ook erg verheugd toen ik opnieuw voor deze functie gevraagd werd, maar dan voor de nieuwe fusieclub. Aangezien ik persoonlijk een groot voorstander ben van de fusie met daarbij alle dingen, die daarbij komen kijken, lijkt mij de functie van penningmeester een mooie uitdaging. Mijn streven is dan ook om van deze mooie, nieuwe vereniging een stabiele en gezonde club te maken, waar iedereen uit Dinxperlo of de uit de omgeving nog voor lange tijd met heel veel plezier kan voetballen.

Roy van Dijk

Ik ben Roy van Dijk, 47 jaar, inmiddels ruim 20 jaar woonachtig in Dinxperlo, getrouwd en vader van 2 dochters. Mijn dochters voetballen beiden op dit moment bij DZSV. Ik ben werkzaam bij Brinkman & Rensen Netwerknotarissen te Aalten en heb, op het moment dat het fusie traject werd ingezet en commissies werden gevormd, zitting genomen in één van de commissies om mee te denken en mee te praten over de voorgenomen fusie. In het vervolgtraject, en nadat beide clubs voor een fusie hadden gestemd, ben ik door het bestuur benaderd om zitting te nemen, als secretaris, in het nieuwe bestuur van FC Dinxperlo. Hierop heb ik ja gezegd omdat ik denk dat we met het nieuwe bestuur er iets moois van kunnen maken. Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan de de nieuwe club en samen met de overige bestuursleden de komende tijd kan zorgen voor een stabiele, gezonde en gezellige club waar iedereen zich prettig en welkom voelt.

Theo Aaldering

Theo Aaldering, geboren 2 april 1950 te Wehl.

Getrouwd met Willy Rutjes en wij hebben samen 3 kinderen en 5 kleinkinderen.

Ik heb gewerkt bij de gemeente Dinxperlo als hoofd Financiën (t/m 1999) en tot mijn pensionering in 2015 bij de gemeente Montferland als planeconoom.

Zelf heb ik gevoetbald bij Concordia Wehl (zon), s.v. Dedemsvaart (zat) en SV Dinxperlo (zon).

Ik hou van fietsen, vakantie (vliegen en met caravan) en voetbal(kijken).

Bijna 40 jaar ben ik actief bij SVD als bestuurslid, voorzitter, kantineadministratie, kascontrolecommissie, scheidsrechter, nu nog voorzitter van de Supportersvereniging en Stichting Algemeen Sportcentrum Dinxperlo (SASD). Sinds kort heb ik mij aangemeld bij de onderhoudsgroep.

Ik wil graag meewerken en meedenken om het voetbal in Dinxperlo op een hoger niveau te brengen, waarbij het van belang is dat eenieder en met name de jeugd plezier beleefd aan hun ‘’hobby’’.

Door deze fusie ontstaat een mooie, grote vereniging, waar met name bij de jeugd geselecteerd kan worden en iedereen op hun eigen niveau kan presteren.

Eline Massop

Mijn naam is Eline Massop, 27 jaar en woonachtig in Dinxperlo. Op dit moment ben ik al ongeveer zeven jaar werkzaam als docent op het Rijnijssel CIOS in Arnhem, hier verzorg ik allerlei lessen in zowel de theorie- als de praktijk. Inmiddels ben ik ook alweer zeven á acht jaar vrijwilliger bij DZSV. De afgelopen jaren heb ik bij DZSV een aantal vrijwilligerstaken vervuld: ik heb een aantal teams getraind waaronder VR2, ik ben voorzitter van de damescommissie geweest, lid van het jeugdbestuur en dit seizoen ben ik o.a. stagecoördinator. 

De afgelopen vier jaar ben ik bestuurslid van het hoofdbestuur en dit doe ik met veel passie, plezier en een glimlach! Passie, ja, voetbal is wel écht mijn passie…! Of dat nou bij DZSV (of een andere club) is, op de bank voor de tv óf bij diverse stadions in Nederland (waaronder natuurlijk de Vijverberg!), voetbal is voor mij de allermooiste sport.

 Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik deel mag gaan uitmaken van het bestuur van onze nieuwe fusie club: FC Dinxperlo. Een mooie, nieuwe en toch ook wel spannende uitdaging maar wél een hele gave uitdaging. FC Dinxperlo, kom maar op…!

3 reacties op “Nieuwe bestuursleden FC Dinxperlo

 1. Rengelink schreef:

  Geweldig goed, dat Dinxper weer een sterke en gezonde Voetbalclub krijgt
  met deze Fusie.
  Ook het Bestuur mag er wezen.

  Ik wacht eigenlijk op de eerste wedstrijd van FC Dinxperlo.
  Wanneer gaat het gebeuren en is het op Zondag en of Zaterdag.
  In welke klasse gaan ze spelen, dat is ook een verrassing.

  Als oud inwoner en van geboorte Dinxperloer, ben ik heel erg benieuwd .!
  Dinxper Gefeliciteerd.

 2. Aretha Martino schreef:

  Hi

  i just visit your website, end i really like the product you’re selling.
  i try to order some items , but your product pages loading very slow
  or not loading at all. i have checked your website on http://ismywebsitetoslow.ml
  and you can see your website is loading to slow to make a order.
  i hope you ar fixing this problem soon so i can make a order.

  Have a nice day

 3. Ezra Titheradge schreef:

  Hi

  As i promised you, i wanna give you 1 month free access to our Fashion members are, here you can find VIP coupons that are not visible to the public eye. http://bit.ly/FashionMember24

  Please don’t share the coupons on the internet

  Yours sincerely

  “Sent from my iPhone”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top