Algemeen Technische Zaken Uitgelicht

Rondetafelgesprekken: Dames 1 en Damescommissie

Maandag 2 juli heeft Mike Broekhuizen met een vertegenwoordiging van dames 1 en de damescommissie gesproken. Doelstelling van deze bijeenkomst is te achterhalen wat er leeft binnen de club t.a.v. de fusie.

Dat de fusie naar de toekomst toe het beste is voor zowel SVD als DZSV moge duidelijk zijn, voor de jeugd moet het. Het moet dan ook één vereniging, één eenheid worden. Dan kunnen alle jeugdleden op hun eigen niveau voetballen. Is er een mooie doorlopende lijn van de jongste meisjes naar de dames. Zijn er ook meer mogelijkheden om de jeugd te ontwikkelen, metname door de omvang van de nieuwe vereniging.

Anderzijds is het ook jammer (nostalgie) dat twee verenigingen er dadelijk niet meer zijn, geen derby’s meer kunnen spelen. Ook wordt in dit licht bezien met een schuin oog gekeken naar het honderd jarig bestaan van SVD.

Een kritische noot is er met betrekking tot de informatievoorziening rondom de fusie, die wordt als gebrekkig ervaren. Met weet dat veel vrijwilligers (leden) hier ontzettend druk mee zijn, maar een nog grotere groep moet het met te weinig informatie doen.

Fuseren van SVD en DZSV is het beste, niet fuseren zou een echte gemiste kans zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top