Technische Zaken Uitgelicht

Rondetafelgesprekken: Selectie DZSV

“Waar zijn jullie toch zo lang mee bezig……..”

Op donderdag 17 mei gingen Ralph Nederlof en Robert Veerbeek namens het bestuur van DZSV in gesprek met de spelers en begeleiding van zowel heren 1 als heren 2. Wordt er binnen de selectie gesproken over het fusie-traject, wat speelt er, ligt iedereen op 1 lijn of zijn er discussies?

Een gemêleerd gezelschap; mensen die er totaal niet mee bezig zijn en nog geen moment over nagedacht hebben, mensen die kijken naar hun eigen situatie als voetballer en ook mensen die kijken als (toekomstig) vader. Er ontstaat een open gesprek, maar al snel ligt de nadruk op de keus voor prestatievoetbal op zaterdag of zondag. En al is er, op een enkeling na, begrip voor dat die keus pas over een aantal jaar gemaakt wordt, vraagtekens zijn er. Hoe zorg je er voor dat deze selecties samenwerken en elkaar niet beconcurreren? Is het niet goed om nu al een duidelijke termijn af te spreken wanneer er knopen doorgehakt gaan worden? Lukt het om 1 club te creëren als je op prestatieniveau eerst nog gesplitst blijft? Allemaal terechte vragen welke we zeker mee gaan nemen.

Daarnaast wordt er aangegeven dat de communicatie omtrent de fusie minimaal is. Er moet meer openheid zijn, de website is zeker een goede stap! Waar doen jullie eigenlijk zo lang over? Doen jullie niet te veel je best om iedereen tevreden te houden; een fusie zal er toe leiden dat er wat mensen stoppen maar er zullen ook zeker mensen aanhaken. Het mag allemaal wel wat sneller, dat houd het bruisend!

We kunnen de conclusie trekken dat er bij de meesten sprake is van acceptatie, het hoeft allemaal niet perse maar misschien is dit wel een uitstekend moment om het te doen. Het moet nu eindelijk maar eens echt gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to top